Παρασκευή , 12 Απριλίου 2024

«Κωνσταντίνου Και Ελένης»: Ποιοι 8 Ηθοποιοί Έχουν Πεθάνει. Απίστευτο

Άφησαν το δικό τους σημάδι στην πλέον επιτυχημένη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» αλλά πλέον δεν βρίσκονται ανάμεσά μας.

Είναι από τις σειρές που όσες φορές κι αν τη δεις, δύσκολα τη βαριέσαι. Ο λόγος για το «Κωνσταντίνου και Ελένης» που σημειώνει υψηλή τηλεθέαση ακόμη και τόσα χρόνια μετά, ακόμα και μετά από τόσες επαναλήψεις.

Ο Χάρης Ρώμας και η Ελένη Ράντου έχουν ταυτιστεί με τη συγκεκριμένη τηλεοπτική επιτυχία, αλλά υπήρξαν και κάποιοι ρόλοι της σειράς που ακόμα μνημονεύονται. Δυστυχώς, οκτώ εξ αυτών, δεν βρίσκονται πλέον εν ζωή!

Ο Χρήστος Ευθυμίου έφυγε το 2008, σε ηλικία 54 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Ο Απόστολος Σουγκλάκος απεβίωσε το καλοκαίρι του 2006 σε ηλικία 56 ετών, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Αρχικά έμεινε σε κώμα και δύο εβδομάδες αργότερα (5 Σεπτεμβίου) κατέληξε.

Με τον Σωτήρη Βάγια, η Ράντου φλέρταρε στην σειρά και είχε πάρει μάλιστα και τον συμπαθητικό σκύλο του «Τσέχωφ» στο σπίτι. Ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του το 2014, έχοντας υποστεί έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Ο Γιώργος Βελέντζας ταλαιπώρησε τον Κατακουζινό σε ένα επεισόδιο. Έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2015 σε ηλικία 87 ετών.

Η Ντόρα Σιμοπούλου ήθελε στο έργο, ο γιος της (Σπύρος Μπιμπίλας) να «καθαρίσει» τον Επίκουρο Καθηγητή της Βυζαντινολογίας. Άφησε τη τελευταία της πνοή στα 75 της χρόνια, το 2016.

Ο Ανδρέας Ντούζος έφυγε από τη ζωή το 2013. Τους τελευταίους μήνες της ζωής του βρισκόταν στην εντατική λόγω ατυχήματος.

Ο Άρτο Απαρτιάν προδόθηκε το 2010 από πνευμονικό οίδημα που οδήγησε σε έμφραγμα.

Η Έφη Τσαμποδήμου έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το 2015.

Πηγή:gossiplife.gr

Δείτε επίσης εδώ

Ενημέρωση για το «Xylella fastidiosa» στην Κυνουρία

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Με μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή …