Τρίτη , 27 Φεβρουαρίου 2024

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 31/1 -3/2/24 Νοε 14, 2023   Kalkavoura Travel 

 

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 31/1 -3/2/24

ΜΕ ΜΕΤΣΟΒΟ ΚΑΙ ΓΙΑΝΕΝΝΑ.

Agrotica 2024

Η 30η Agrotica θα δώσει τον δυναμικό παλμό της στη Θεσσαλονίκη από τις 1 έως και τις 4 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της πόλης, αποτελώντας το κομβικό σημείο συνάντησης και δικτύωσης για τον γεωργικό κλάδο και την αγροτική οικονομία. Με πλήθος επίκαιρων και στενευμένων εκδηλώσεων και εντυπωσιακό αριθμό φιλοξενούμενων αγοραστών από το εξωτερικό (hosted buyers), η φετινή Agrotica αναμένεται να αποτυπώσει με τον πιο αξιόπιστο τρόπο, το σφυγμό της αγροτικής ανάπτυξης στη χώρα μας.

ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ…

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

HΜΕΡΑ 1Η 31/1

Αναχώρηση από τους Γαργαλιάνους στις 6 το πρωί. Αφού περάσουμε τη γέφυρα του ΡΙΟΥ θα σταματήσουμε για καφέ και ξεκούραση. Εν συνεχεία από ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ και ακολούθως από ΕΓΝΑΤΊΑ θα φτάσουμε στο ΌΜΟΡΦΟ ΜΕΤΣΟΒΟ το μεσημέρι. Στάση για φαγητό και ξεκούραση. Εν συνεχεία αναχωρούμε για τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ   και με ενδιάμεση στάση θα φτάσουμε το απόγευμα .  Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο , χρόνος ελεύθερος για μια όμορφη βόλτα στα ΛΑΔΑΔΙΚΑ αφού το ξενοδοχείο μας βρίσκεται πολύ κοντά. Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 2Η

Σήμερα ΑΝΟΊΓΕΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ! Αφού πάρουμε πρωινό στο ξενοδοχείο μας σας προτείνουμε με ξεναγό να κάνουμε μια γνωριμία με την πόλη. Θα επισκεφτούμε τα κάστρα του ΓΙΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ, τον ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΤΗΝ ΡΟΤΟΝΤΑ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ  κ α. . Κατόπιν χρόνος για την Έκθεση. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν στη διάθεσή τους όλη την ημέρα να ενημερωθούν , να δουν , να κλείσουν ίσως και τις αγορές τους. Όσοι δεν ενδιαφέρονται ελεύθερος χρόνος στην πόλη. Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 3η Μετά το πρωινό μετάβαση με το λεωφορείο στο χώρο της ΕΚΘΕΣΗΣ .. Η ημέρα ελεύθερη για την έκθεση. Όσοι δεν ενδιαφέρονται αποκλειστικά για την ΑΓΡΟΤΙΚΑ μπορούν να διαθέσουν το χρόνο τους όπως αυτοί επιθυμούν   ΔΙΑΝΥΚΤΈΡΕΥΣΗ.

Ημέρα 4Η Πρωινό στο ξενοδοχείο και κατόπιν επιβίβαση στο λεωφορείο . Ο δρόμος της επιστροφής μας αρχίζει. Θα σταματήσουμε στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ για φαγητό και ξεκούραση. Ο χρόνος μας θα μας επιτρέψει μια μικρή βόλτα στις όχθες της λίμνης κρατώντας έτσι στο μυαλό μας μια όμορφη εικόνα , δίνοντας την τελευταία πινελιά στο ταξίδι μας. Άφιξη στον προορισμό μας με ενδιάμεσες στάσεις το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ –ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.

ΤΙΜΗ 245 ευρώ το άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο.

305 ευρώ το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.

Περιλαμβάνει.

  1. Όλες τις μεταφορές όπως στο πρόγραμμα με πολυτελές λεωφορείο.
  2. Τρείς διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο ΒΕΡΓΙΝΑ 3 * (κεντρικό.)
  3. Το δημοτικό φόρο στο ξενοδοχείο
  4. Συνοδό του γραφείου μας.
  5. Τις υπηρεσίες του ξεναγού στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΘΕΙ ΠΡΚ 100 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΩΣ 30/11/23

Πρακτορείο: Kalkavoura Travel
Τηλέφωνα: 2763023805 – 6972871475
Email: info@kalkavoura-travel.gr

Δείτε επίσης εδώ

Φάρμακο «από ελαιόλαδο» πολλά υποσχόμενο για ορισμένους τύπους καρκίνου – Έρευνα αποκαλύπτει

Τα πολύτιμα συστατικά του ελαιολάδου αναδεικνύονται και στη φαρμακολογία, με ένα νέο σκεύασμα με ελαϊκό …