Παρασκευή , 12 Απριλίου 2024

Νέο Ford Ranger: Αναλυτική παρουσίαση

Μπορεί το μέλλον για τον χώρο των αγροτών άλλα και των ελευθέρων επαγγελματιών, στους οποίους απευθύνεται αυτή η παρουσίαση, να προμηνύεται δυσοίωνο, υπάρχουν όμως κάποιοι οι οποίοι έχουν ήδη προγραμματίσει την αγορά ενός επαγγελματικού αυτοκινήτου και κάποιοι άλλοι που σκέφτονται να το κάνουν στο άμεσο μέλλον.

Σ’ αυτό λοιπόν απευθύνεται η σημερινή μας παρουσίαση και στο τέλος τέλος, είναι και μια αιτία να ανοίξει και λίγο το μάτι μας μέσα σ’ αυτό το ζοφερό περιβάλλον που ζούμε καθημερινά.

Τα όνειρα τουλάχιστον είναι δωρεάν και όποιος δεν μπορεί να το αποκτήσει, ας το θαυμάσει και ας το ονειρευτεί τουλάχιστον.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Ford, η νέα γενιά του Ranger απέσπασε βαθμολογία 5 αστέρων στα crash-tests του Euro NCAP όπως και ο προκάτοχος της το 2012.

Η πολύ-αναμενόμενη νέα γενιά του Ford Ranger αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική της πορεία στις διάφορες αγορές της ΕΕ μέσα στο πρώτο 3μηνο του 2016 (αρχές Απριλίου στην Ελλάδα) και ήδη, σύμφωνα με τον κ. Roelant de Waard, αντιπρόεδρο Marketing, Sales & Service της Ford Motor Europe: «Οι παραγγελίες για το νέο μας Ranger ξεπερνούν τις προσδοκίες μας. Ιδιαίτερα δημοφιλές αναδεικνύεται το κορυφαίο μοντέλο, Wildtrak, με την ξεχωριστή εξωτερική εμφάνιση και το ειδικό μεταλλικό χρώμα Pride Orange».

Συνδυάζοντας την τολμηρή νέα σχεδίαση και τις πολλαπλές τεχνολογίες αιχμής με την χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και τις βελτιωμένες μεταφορικές δυνατότητες, το νέο Ranger αναμένεται να συνεχίσει την εξαιρετική εμπορική πορεία της υπάρχουσας γενιάς. Χαρακτηριστικά, αξίζει να αναφέρουμε πως το υπάρχον Ranger αναδείχθηκε ως το κορυφαίο σε πωλήσεις Pick-Up σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για το 11μηνο του 2015 (σε 20 αγορές) με 25.500 πωλήσεις (+32% σε σχέση με το 11μηνο του 2014). Παράλληλα, το μερίδιο αγοράς του αυξήθηκε από το 11,7% για το 2012 στο 23,5%!

Κορυφαίο επίπεδο ασφάλειας και τεχνολογίας για τη νέα γενιά

Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώνει επίσημα η εταιρεία, το νέο Ford Ranger θα διατηρήσει την βαθμολογία των 5 αστέρων στις δοκιμές ελεγχόμενης πρόσκρουσης του Euro NCAP, παραμένοντας το μοναδικό όχημα της κατηγορίας του με αυτήν την επίδοση, όπως και ο προκάτοχος του (δοκιμές του 2012).

Δείτε επίσης εδώ

υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό της υποψήφιας δήμαρχος Τριφυλίας Χαιδω Παναγιωτόπουλου.

Λέγομαι ΣΤΈΦΑΝΟΣ ΛΑΧΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΈΤΡΟΥ. Ειμαι 38 χρόνων και ζω τα τελευταία 28 χρόνια στην …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *