Τετάρτη , 28 Φεβρουαρίου 2024

Αγροτικές Εργασίες

Οι υπηρεσίες μας

Οι υπηρεσίες μας αφορούν την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των χωραφιών σας, αμπελιών, ελαιώνων ή και των κήπων σας κατόπιν των αναγκών που έχει το καθένα και λαμβάνοντας υπόψιν τον προϋπολογισμό σας. Εργαζόμαστε με συνέπεια και προσοχή για να βελτιώσουμε τη γη σας και να κάνουμε το χωράφι σας πιο αποδοτικό και προσεδοφόρο με σκοπό η συνεργασία μας να γίνει δυνατή σχέση εμπιστοσύνης.

11bdd13b59214524918c592ddcc351a0.jpg

Κλάδεμα

Έχοντας μακροχρόνια εμπειρία στο τομέα του κλαδέματος ελαιώνων και αμπελιών, αναλαμβάνουμε το κλάδεμα τους με δικά μας εργαλεία. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.

15078911_1604235026549378_84683880497847

Φύτευση & Εγκατάσταση άρδευσης

Αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό την φύτευση ελαιόδεντρων, αμπελώνων, διαφόρων άλλων φυτών και δέντρων. Παράλληλα αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση άρδευσης στα χωράφια σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.

psekasmos%20ampeli_edited.jpg

Ψεκασμός

Αναλαμβάνουμε τον ψεκασμό των ελιών και των αμπελιών σας με ειδικά φυτοφάρμακα συμβατικά ή βιολογικά. Σας παρέχουμε σχετικές συμβουλές ανάλογα με την ανάγκη που έχουν τα δέντρα σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.

1_Nj2Rl0V2fsnWlu--HcXPaQ_edited.jpg

Φρεζάρισμα/
Καταστροφέας Κλαδιών

Αναλαμβάνουμε το σκάψιμο του χωραφιού σας με φρέζα ή καλλιεργητή, ενώ με το υπερσύγχρονο, νέο εργαλείο μας – τον καταστροφέα κλαδιών – θρυμματίζουμε τα κλαδιά των ελαιοδέντρων σας, αποφεύγοντας το κάψιμό τους.

Συγκομιδή Ελιών

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει την συγκομοιδή των ελιών σας με μεταφορά προς το ελαιουργείο.

Δείτε επίσης εδώ

Φάρμακο «από ελαιόλαδο» πολλά υποσχόμενο για ορισμένους τύπους καρκίνου – Έρευνα αποκαλύπτει

Τα πολύτιμα συστατικά του ελαιολάδου αναδεικνύονται και στη φαρμακολογία, με ένα νέο σκεύασμα με ελαϊκό …